Chinflex(r)

Chinflex® is een combinatie van reflexzones, meridiaanbanen en accupunctuurpunten, de onderbenen en de knieën worden mee gemasseerd. Daardoor ontstaat er een goede doorstroming, het effect wordt dan ook bijzonder groot. Deze massage is ook prima te gebruiken als Wellness, er ontstaat tijdens en na de massage een diep gevoel van ontspanning.

Chinflex® is een massage die gebaseerd is op de oude originele voetmassageprincipes.

De Chinezen passen voetmassages al bijna 4000 jaar toe. Met zeer goede resultaten. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk. Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of om klachten te verminderen of te verhelpen.

De Chinese voetmassage maakt gebruik van zowel reflexzones op de voeten, meridiaanbanen, de acupunctuurpunten en veel extra andere punten.

De knieën en onderbenen, waar veel belangrijke acupunctuurpunten zitten, worden ook altijd uitgebreid mee gemasseerd. Men gebruikt hiervoor zeer effectieve Chinese massagetechnieken. Door de combinatie van dit alles wordt het lichaam intens en volledig behandeld. De resultaten zijn dan ook vaak heel gunstig.

Het grote succes van Chinflex®massage ontstaat doordat in één massage twee systemen tot één geheel worden gecombineerd.
De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam (alle organen, spieren en weefsels) is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in de daarmee corresponderende organen. Hierdoor kunnen deze beter gaan functioneren.

>> naar Contact/Tarieven