Praktijk

In mijn praktijk kun je genieten van een moment voor je zelf door middel van verschillende vormen van massages en healingen. Massage is één van de eerste levensbehoefte van de mens. De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van massages en healingen. Deze holistische manier van werken is er op gericht om de mens zich beter te laten voelen. Of je nu een klacht hebt of niet, massage of een energetische behandeling(healing) kun je altijd ondergaan. Sterker nog, je kunt beter je klachten voor zijn door je regelmatig te laten masseren/behandelen.

Het doel van massage en healen is: het zelfhelend vermogen van de mens aan te spreken. Door het opheffen van blokkades gaat energie vrij stromen, zodat weerstanden verdwijnen en levensvreugde toegelaten kan worden.

De volgende massages/healingen worden gekleed uitgevoerd: Reiki, Seichem, Klankschaalmassage, Holistic pulsing en Polariteitsmassage. De massages/healingen kunnen ondersteunend werken bij klachten zoals: burn-out, slaapproblemen, sportblessures, adhd, leerstoornissen en vele andere klachten. En tijdens reguliere zorg en persoonlijke ontwikkeling.