Reiki/Seichem Tera Mai™

Reiki is een oeroude, eenvoudige en effectieve methode waarin via handoplegging wordt gewerkt met universele energie. Tijdens een sessie kunnen blokkades die in de loop der jaren opgebouwd zijn, opgelost worden. Het zelfhelend vermogen van de mens wordt op deze wijze geactiveerd.

Seichem is een belangrijke aanvulling op Reiki. Met Seichem wordt er niet alleen met handoplegging gewerkt, maar ook in de aura. Waardoor de sessie veel dieper kan gaan.  Reiki en Seichem werkt met deze energieën:

Reiki: Het element aarde, voelt aan als koude of warme stromende energie.
Sophie el: Het element water, zij voelt zacht en doortastend aan, net als golven koele energie. Zij opent het hart, zodat je meer liefde kunt uitdragen en ontvangen.
Sakara: Het element vuur, deze energie voelt aan als kleine elektrische schokjes en werkt veel in de aura en reinigt de chakra`s. Zij brandt door blokkades en weerstanden in fysieke, emotionele en spirituele lagen.
Angelic light: Het element lucht, deze energie verhoogt de kracht van het gesproken woord. De effectiviteit van het Derde Oog en het Keelchakra worden aanzienlijk verhoogd.

 

Juist vandaag, maak ik me geen zorgen.

Juist vandaag, maak ik me niet boos.

Juist vandaag, wil ik mijn leven eerlijk verdienen.

Juist vandaag, ben ik dankbaar voor alles wat ik heb.

Juist vandaag, ben ik vriendelijk voor alles wat leeft.

Mikao Usui