30 september: 10 jarige jubileum van mijn praktijk

Deze dag vier ik in samenwerking met:

  • Sandra Ogink:Leefblij methode,
  • Jan Van Den Hout: voeding en Quantum response,
  • Jolanda Ramerman: met o.a. Sensi therapie en Access Bars,
  • Milly Lubbers: Labyrint meditatie,
  • Emmy Verbruggen met astrologisch advies
  • en ikzelf natuurlijk met energetische behandelingen en massage

Tijdens de middag kunt u gratis sessies volgen of informatie vragen.
Genieten van high tea en als afsluiting een klankmeditatie van een half uur. Deze meditatie begint om 16.15 en eindigt 16.45.

Deze middag duurt van 13.00- 17.00 en alles is gratis. (behalve de te kopen artikelen)
Theater Podium Heino
Canadastraat 6
8141 AC Heino

Op deze dag geef ik klankschaalsessies en stoelmassage. Verder kun je bij mij terecht met vragen over onverklaarbare pijnen.
Die meestal veroorzaakt worden door triggerpoints (spierknopen) Ik kan je informatie geven over een eenvoudige methode om ze zelf te behandelen als ik de spierknopen gevonden heb die de pijn veroorzaken. De middag eindigt met een korte klankmeditatie.

Hieronder staat wat informatie over de andere therapeuten die deze middag aanwezig zijn.

De astrologe telt zich voor:
Mijn naam is Emmy Verbruggen en ik ben er deze middag voor al je vragen over astrologie.
Altijd al je Ascendant willen weten of wat je horoscoop je kan vertellen? Kom voor algemene info of als je iets wil weten over je eigen horoscoop.
Meer info: http://www.astrologieadvies.nl/author/emmyverbruggen/

Milly Lubbers vertelt iets over de Labyrint meditatie:
Het labyrint is zo oud als de mensheid en komt in allerlei culturen en religies voor.
Het is een symbool voor de zoektocht naar onze eigen innerlijke bron. Labyrint meditatie helpt je om dichter bij je zelf te komen,
naar je intuïtie en wijsheid. Deze middag biedt u de mogelijkheid voor een eerste kennismaking met deze meditatievorm.

Sandra Ogink van praktijk Sallandinbalans.
Energetisch gezondzorg therapeut. Uitleg over de Symbiolics remedies, u kunt eventueel zelf een remedie samenstellen. Daarnaast uitleg over de Leefblij-methode, welke ontwikkeld is voor de hoogsensitieve mens. Er ligt voor iedereen een gratis Leefblij-ladder klaar. Verkoop van producten voor hoogsensitiviteit, oa pendels, sieraden, aurasprays en edelstenen.
Meer informatie over de leefblij methode: http://www.leefblij.nl/

Praktijk Colibre uit Lemelerveld is een praktijk voor intuïtieve en energetische begeleiding met onder andere Sensi-therapie en Access Bars. Vaak voelen we ons beperkt in gedachten, qua gezondheid, qua gedrag (van anderen) of qua omgeving. We voelen ons niet vrij om ons zelf te zijn met alle mooie en alle minder mooie kanten. Jolanda Ramerman kan je met Sensi-therapie en Access Bars helpen om hier anders mee om te gaan, zodat je je vrij voelt (volledig) jezelf te zijn.
Meer info: http://www.praktijk-colibre.nl/
Vul je 30 september bij haar je mailadres in, dan maak je ook nog eens kans op een kortingsbon voor een van de sessies of workshops.

Rotation Gezondheid is een praktijk voor Quantumresponse en Orthomoleculaire Voeding.
Quantum Response is een methode die al meer dan 100 jaar bestaat voor het analyseren van de energetische disbalans achter een ongewenste situatie of ziekte alsook het herstellen van het energetisch veld naar een optimale balans zodat het lichaam zichzelf weer kan genezen.
Jullie kunnen op deze dag kennis maken met o.a. een Q.R. Chakra-analyse, een Q.R. Chakra-balancering of een Vitamimes- en Mineralentest doen.
http://rotation.eu/nl/

Geplaatst in agenda.