26 augustus: Leer zelf werken met Reiki

Reiki Tera Mai I

Het werken met Reiki activeert het zelfhelend vermogen, de energie werkt door op het lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele vlak, deze energie is daarom zeer geschikt voor het ondersteunen van vele klachten. Reiki brengt je lichaam weer in balans. Je kunt Reiki Tera Mai™ heel goed bij jezelf en anderen toe passen. Het stimuleert de persoonlijke groei en ontwikkelingsprocessen. Het is eenvoudig te leren in 1 dag.

Er wordt gewerkt met vier elementen:
Reiki is het aarde element, zij voelt warm en koud aan. Dit element maakt het mogelijk om karma sneller uit te werken.

Sophie El is het element water, zij is net als het water zacht en doortastend. Het voelt als golven koele energie. Sophie El dringt diep door in het emotionele lichaam om de kern van de verstoring te vinden.

Sakara is het element vuur, zij voelt als kleine elektrische schokjes door je handen en werkt onder andere in de aura en reinigt de chakra’s.

Angelic Light is het element lucht, zij bestaat uit twee stralen en is verbonden met het universum, zij verhoogt de kracht van het gesproken woord. De effectiviteit van het Derde Oog en het Keelchakra worden met deze energie aanzienlijk verhoogd.

Kosten: € 125,00 inclusief lunch. Meld u zich aan met 2 personen tegelijk dan zijn de kosten € 100,00 per persoon.
Is de groep meer dan 4 personen dan geef ik de cursus in de winkel van Zuiver Geluk, Weeshuisstraat 2, zwolle.
Met minder dan vier personen wordt de cursus in Heino gegeven.
Volgende datum 23 september.

Aanmelden:
massage@christinedegraaf.nl of 06-48021738,
Locatie: Goudenregen 46, 8141 XB Heino

Geplaatst in agenda, Geen categorie.