1 september: Lezing Passief inkomen

Lezing “Hoe creëer je een Passief Inkomen?”.

1 september.(Volgende lezing 29 september. Locatie: Oosteinde 27 Heino)

 

Wat betekent geld voor jou? Hoe belangrijk is het voor je om een basisinkomen te hebben? Wat zou jij er mee willen doen?Ook als je meer profijt wilt van je spaargeld is het interessant om te komen luisteren. Voldoende geld hebben betekent vrijheid om te doen en laten wat je wilt.

 

Door digitalisering en robotisering wordt het voor veel mensen steeds moeilijker om een inkomen te genereren.  Pensioenen komen onder druk te staan en de AOW leeftijd wordt steeds hoger. De rijken worden steeds rijker en de armer steeds armer. Nu is er een mogelijkheid om iedereen over een basisinkomen te laten beschikken.

Wil je hier meer over weten? En hoe het precies in zijn werk gaat? Kom dan het hele verhaal horen over dit project op 1 september om 14.00. Inloop 13.30

Locatie Kitaal

Marktstraat 27

Heino.

Opgave bij cdegraaf6@hotmail.com

Geplaatst in agenda.